Firma


THG ARKITEKTER DK
THG Arkitekter DK er en nordisk rådgivningsvirksomhed dannet af sammenstillingen af det islandske THG og den danske VIDAL+IVERSEN tegnestue. Sammen er vi et visionært og prisbelønnet internationalt design- og rådgivningsfirma, som varetager hele byggeprocessen: projektering, bygningskonstruktion og byggeledelse. Vi har kontorer i Reykjavik og København.

ARKITEKTUR 
Vores mål er sammen med bygherren, at skabe visionær nytænkende arkitektur til mennesker og omgivelser. Arkitektoniske løsninger, som er inspirerende og udviklende at opholde sig i. Det sikrer vi ved at tænke arkitekturen sammen med det eksisterende i nye og bedre sammenhænge. En udfordring, vi med vores islandsk/danske historie har gode forudsætninger for. Det nordiske står for samarbejde, enkelhed og god kvalitet. Tæt forbundne elementer som kommer vores mange internationale projekter til gode ved at vi tilfører dem den ekstra nordiske dimension.

EKSPERTISE, INTERNATIONAL ERFARING OG FLEKSIBILITET
Vi har fokus på energidesign og ”cradle to cradle” og kan foretage certificerede miljøvurderinger. Vi projekterer, definerer bygningskonstruktioner og leder byggeriet af komplekse projekter i alle skalaer og til alle formål. Shoppingcentre, hotelkomplekser, industribyggeri, skoler, plejehjem, etagebyggeri, lufthavne, sportscentre, byplaner, renovering af eksisterendeboligmasse og boligkvarterer. Vores 20 kompetente og engagerede medarbejdere på vores tegnestuer i København og Reykjavik er arkitekter, designere, ingeniører og konstruktører uddannet i USA, Frankrig, Danmark, Sverige, Norge, Finland og England. Hertil har vi et veletableret netværk af samarbejdspartnere, arkitekt- og rådgivningsfirmaer, i ind- og udland og kan således tilbyde vores kunder den ønskede ekspertise, internationale erfaring samt fleksibilitet uanset projekt, lokalitet og tidsplan.

THG Arkitekter ledes af den islandske arkitekt MAA Halldor Gudmundsson, som stiftede tegnestuen i Reykjavik i 1994.
VI-IV/VIDAL+IVERSEN tegnestue ledes af den danske arkitekt MAA Rasmus Iversen, som stiftede tegnestuen i 1998.


The gadget spec URL could not be found